Monday, 15 July 2013

Selamat Berpuasaaaaaaaaaaaaaaa! Hihi. Alhamdulillah puasa aku okay buat masa ni :) And aku dgn Babyboo aku tu dah SEBULAN weyh! Kuangkuangkuangg! xD Hehehe mcm tak percaya. Pejam celik pejam celik dah sebulan. Yelaa, nak pertahankan relayy seminggu pun susah. Hehehe. Aku sayang bie sgt-2. Dia sweet sgt, funny, happening, caring.. Hmmm dah terlalu sweet, hari-2 pujuk aku bila aku sedih, stress. Pandai sgt dia :') Dia sgt bermakna bg aku. Kenapa? Entahh, mybe Allah cipta dia untuk aku. Alhamdulillah :') Aku sedih sbb aku dpt lelaki yg sempurna bg aku :'( Terima Kasih Allah :(

Conteng dinding buat nama bie semua dah siapp :) Cuma brg untuk bie jee tak post lagi :'( Kesian bie dah lama tunggu. Hmmm :'/ Apepunn aku kena usaha juga postkan brg tu secepat mungkin. Semua untuk bie, apepunbole :') Hmmmm aku syg bie, takot sgt-2 dia tinggalkan aku :'( Perangai marah aku pun dah aku ubah. Cemburu tuu mestilahh kena ade --" Apepun aku kena percayakan bie walaupun tak sepenuhnya sbb takot terluka kalo aku percayakan bie sepenuhnya. Tak kesah pun bie kawan dgn pompuan tp berbatas laa ye sayangg :') Okayy penat! Hekhekk. Thanks a lot dear. Swear iloveyoumuchh! Muahhhhh :*

Sebelum
Selepas
Hehehehehhehehehehehe