Thursday, 4 August 2011

SERONOK :D


Sayg, pukul 12.15 a.m 04 Ogos, i bru first time dpt berborak dgn you lelama. Tk lelama pun, 15 minit + 17 minit pun kira lamalah jugaa kn? Hehehe. I suka suara you, halamakk! COMELnye suara you! Huhuhu, i suka, suka <3 Bila berborak dgn you, i asik gelak je. Ape yg lawak en ape yg tk lawak tu, you tk tahu, i pun tk tahu. Tp bg i, care you berStory tu kelakar :D Hee. Dgn suara yg Comel en care berStory yg 'HEBAT' tu, dah boleh buad i gelak sensorg. Tetibe je time you tgh story i terbayangkan wajah you yg CuteMiut tu tgh berStory dkad i sambil melemparkan Senyuman yg Manis. Hahaha :D COMEL sgt! I suka berborak dgn you, bf i yg plg 'Ohtak Gila'! Hoho. You sporting, pndai amek hati i, pndai buad i gelak. Huu, Untunglah sape yg dpt you dulu, kn? :D I rase mcm nk berborak dgn you sepanjang mase je, tp kredit i tidak mengizinkan. Hmm, tgulah Birthday i minggu dpn. I gayut dgn you lelama ehh? Tu pun lao you nk berborak dgn i, lahh. Hee. OkayGo. 
Iloveyou si BULUMATACANTIK <3