Friday, 2 September 2011

SEDIH GILAAAA!! :'(

Seriously, aku sedihh gila dpt siblings macam kauorg neh. Aku, kauorg ketepikan. Kawan kauorg, diutamakan pulak. Yelaah aku sedar aku sape. Aku cume bank kauorg aje kan? Bila susah, aku tlg. Bila senang, lupa aku. Kauorg sedih, aku ade dkt kauorg. Kauorg gembira, aku nk ade dkt kauorg pun kauorg tknk. Sampaihati kan kan? Aku tk pnh buad kauorg macam tu, tk pnh nk ketepikan kauorg. Tp sebaliknye kauorg yg buad aku macam nehh. Aku tknk ungkit ape-ape, just nk kauorg sedar ape yg kauorg dah buad. Aku tk se HOT kauorg, tk se LAWA kauorg, aku bkn budak ICON. Budak ICON kena kua dgn budak ICON ajekan kan kan? I'm nothingg for you. FULLSTOP right? Thankyou. Sape jelaah yg fhm perasaan aku? Ibu, Affeeq, Heary, Syaah Eiyqaa en yg sayang aku aje. Kau fhm ke perasaan aku macamane? Kauorg tahu ape yg aku rase? TAAAAAAAKKK! Kauorg nk aku fhm kauorg, tp kauorg fhm aku ke takk? TAK kan? Thanks laah. I'm very disappointed :'(