Friday, 30 December 2011

Harineh jalan-jalan naik motor dengan babyy. First time rasa betul-betul rindu dekat dea. Terlalu rindu. Rindu yg tak terkata. Aku tak tahu rindu aku tu macamane. Memg tak pernah rasa rindu macam tulaah senang kata. Aku rasa myb sebab aku baru berbaik dengan dea lepas gaduhh besar haritu and semalam kot.

Haritu aku gaduhh dengan dea. Tak tahu ape masalah dea sampai nak cari gaduhh dengan aku. Kawan aku, namanya Wafi. Wafi call number aku yg dea guna. Wafi tanya pasal aku. Tetiba dea call aku tanya siapa Wafi then bila aku dah jawab dea pulak dingin aje dengan aku. Dea tak bgitahu aku pasal ape dea macam tu. Dea rahsiakan daripada aku. Tetiba dea naik angin then kitorg bergaduhh. Dea tuduhh aku macam-macam. Hmm. Lepas ibu tolong stlekan baru kitorg okayy.

Semalam pulak dea bwat hal lagi. Dea bwat aku bengang gila dengan dea. Dea bwat aku marah, nangis, malu. Macam-macamlaah. Aku pun tak tahulaah ape salah aku sampai dea nak bwat macam tu kann? Emm. Lepas tu aku minta maaf dekat dea walaupun aku tahu aku tak salah. Tapi myb ade salah siket aku dekat dea kann, manelaah tahu. Hm. Lastt, baru okay sampai harineh.

Seriously, ayg rindu babyy sangat-sangat. Susah nak lepaskan baby balek tadi. Emm. Rasa macam kejap sangat kita jumpa tadi. Hmm. Ape pun ayg happy jalan dengan babyy tadi walaupun cuma dekat Bukit Mewah aje. Hihi. Nanti kita jumpa lagi tau babyy. iloveyou laah <3