Monday, 25 June 2012

Siapa neh? Haha! Kann dah bgtahu dekat sebelahh >>
Mr. BumBum i :) Bosan duhh harineh Cdt i tkde Alaa, kalau ade cdt pun bukannya dpt msg you sebab you ade class Hihi You nk tahu? Kawan yg tk pernah i dapat, susah nk cari, paling GILA, its you! Hoho Act, tiap hari i bersedih Tapi bila msg dgn you jea, i happy Haihh Entahlaah Kenapa ekk? I tk tahu Mungkin you neh memg tercalon dalam SAHABAT SEJATI  i kott! Huhu Perasaan jea i neh Huhh -.- You nk tahu lagi? Bila i baca text yg you bagi dkt i kann, mesti i gelak sensorg mcm tungau COMEEL :D Jokingg :) Ayat you semuanyaa comeel, maniss! Huhu Bila i msg dgn you, mesti i kata dalam hati " Kenapalaah ayat budak neh sweet sgt! Haihh Sabar jelaah Nasibaikk tk gugur jantung neh " Hoho Terharuu takk? I tahu mesti you terharuu kan kann? Hehehh :D You tu haa suka ckp i DODOL! Habiss kalau i DODOL you tu ape? CENDOL boleh, SAMDOL pun bolehh ^^ Huhu I tiapp hari sunyi! SUNYI SUNYI SUNYI! Tkde benda yg boleh buat i happy Semuanya buat i cam NOTHING! Grr~ You pun tahu kann ape yg i rasa? Siapalaah yg boleh faham i, yg boleh buat i gelak, yg boleh buat i senyum kalau bukan you Untunglaah siapa jadi girlfriend you kann? Hm Tk boleh bayangkanlaah kalau you ade girlfriend Mesti dah tk dpt buat i happy mcm selalu kan kann? Ntie mesti i sensorg, no friends like you! Hm Cane nehh? I sensorg ntie! Susah oow nk cari kawan mcm you Em Tkpelaah Kalau you ade girlfriend ntie bgtahu i tauu! Tkmau sembunyi-sembunyi Hihi Okayy, loveyou ;)