Saturday, 4 August 2012

MR.CENDOL :

You, kita kawan kann? You kawan baikk i kann? You punn kata yang kita neh kawan. Betul takk? I tahu tu. Tapi kita tak macam kawan da. You lain. You tak macam BFF i yang macam i kenal dulu. Yela, you busy nak melayann GF, study lagi kan kann? I tahu tu and i faham. Tapi takkan you terus berubah camtu? I mula rasa yang hidup i neh betul betul kosong. Selalu you yang hibur kan i. You ada je time i sedihh, gembira and blablabla. Tapi sekarang? Cam nothingg da. Seriously, imissyou. I rindu Shah yang dulu. Shah yang sentiasa sebut #imy dekat i. Tapi sekarang susah gila i nak dengar ayat tu. Bukan setakat susah nak dengar, tapi nak dapat text daripada you punn susah. Kengkadang i sedih sendiri. Menangis sensorg tengok nasib i canie. Cam takde je. Hm. Takpe lah. I tetap tunggu you punya msg and call. Take care, please change like befo :'(

Muhamad Shofie Bin Asrozie
I Miss You So Muchh :'(